Creatieve inrichtingen

Dankzij het digitaal drukken is het mogelijk om allerhande beelden, foto’s, tekeningen, teksten te drukken op onze folies. Deze folies dragen op deze manier bij aan een mooiere inrichting, een eigentijdse decoratie of een zakelijke inrichting in uw huisstijl.

Het bedrukken kan zowel op onze matte folie alsook op onze transparante folie waarachter er lichtbron kan geplaatst worden voor een nog aantrekkelijker resultaat.

De bedrukte folies kunnen gebruikt worden voor plafonds en wanden, maar ook voor 3D toepassingen, verlichtingsarmaturen, meubels enz…

Voor een persoonlijk eigentijdse inbreng in iedere ruimte:

  • Decoratie van de woonruimte
  • Huisstijl bepalen van een restaurant
  • Communicatiewanden voor beurzen

OverOnsImpressieImg

De voordelen van onze spanplafonds

Naadloos: een spanplafond is geheel naadloos. Scheuren zoals bij stucwerk gaat u niet zien.Vochtige ruimten: alle typen spanplafonds van Prodec zijn algen- en schimmelwerend. Brandwerend: alle typen spanplafonds zijn brandwerend en branden niet zelfstandig. Geluidsabsorberend: het spanplafond zorgt voor een veel betere akoestiek in de ruimte. Ook kunnen wij hierop inspelen, zoals bij een bioscoop. De effecten van de akoestiek kunnen wij beïnvloeden. Variatie: met de doeken zijn er veel variaties mogelijk. Zelfs een eigen design is mogelijk. Neem daarbij de combinatie met de unieke lichteffecten en u staat versteld van uw nieuwe plafond. Snoezelkamers:  Daarnaast zijn onze spanplafonds uitermate geschikt voor kinderkamers en voor kinderen met beperkingen. Tevens voor mensen die slaapproblemen hebben en geen onderscheid kunnen maken tussen dag en nacht.

3D Plafonds

Na het bepalen van uw gewenste effect, kleur en/of foto worden alle mogelijkheden met u besproken. Na deze fase wordt het 3D plafond door ons op maat gemaakt. In de laatste fase beginnen we aan het plaatsen van de verlichting en uw gekozen 3d plafond wordt professioneel geplaatst.

3D Vloeren

In de eerste fase bepalen we samen met u uw wensen. Hierbij maakt u uw keuze in talloze afbeeldingen. Na het bepalen van uw wensen wordt er begonnen aan de plaatsing van uw 3d vloer. We beginnen eerst met een speciale lijmlaag waarop de afbeelding wordt geplaatst. Na een droogtijd van 4 uur brengen we een coating aan die vervolgens ook 12 uur dient te drogen. Na deze laag komt de laatste laag coating en is het de volgende dag klaar voor gebruik.

Onze werkgebieden

Plafond realisatie

Professionele plafond werkzaamheden voor particulieren en bedrijven.

3D Plafonds

Het ontwerp, de realisatie en montage van 3D plafonds voor particulier of zakelijke ruimtes.

3D Vloeren

Het ontwerp, de realisatie en montage van 3D vloeren voor particulier of zakelijke ruimtes.

Schilder werkzaamheden

Professionele schilder werkzaamheden voor particulieren en bedrijven.

Electrotechniek

Professionele electrotechnische werkzaamheden voor particulieren en bedrijven.

Stucwerk

Professionele stuc werkzaamheden voor particulieren en bedrijven.